Cyclisch sterk door intermitterend leven

Lieselot Theys en Siebe Hannosset bundelen hun expertise en begeleiden jou tijdens een diepgaand coachingstraject met o.a. zes inspirerende en ervaringsgerichte workshops, speciaal voor vrouwen!

Terwijl Siebe uitblinkt als coach in het intermitterend leven, brengt Lieselot haar diepgaande kennis als osteopaat, gespecialiseerd in gynaecologie en hormonen, bij. Samen bieden ze een vernieuwend concept, waarbij intermitterend leven wordt afgestemd op de natuurlijke menstruatiecyclus.

In een tijd waarin intermitterend leven, vasten, krachttraining, ijsbaden en sauna's populairder zijn dan ooit, is het essentieel om te begrijpen hoe dit veilig en effectief kan worden geïntegreerd binnen de menstruatiecyclus. Siebe en Lieselot bieden een wetenschappelijk onderbouwde benadering om misvattingen te doorbreken en praktische inzichten te geven.

Meer weten?
Op dinsdag 28 mei om 19h00 geven Siebe en Lieselot hands-on een 'Proeverij' te Rijvisschestraat 122 Gent.
Ik schrijf me in!

Wil je graag jouw plekje voor het volledige traject reeds definitief reserveren?
Boek hier!

Wie zijn wij?

Siebe is coach en mentor, en helpt high performers zoals ondernemers, managers en topsporters bij het maximaliseren van hun potentieel. Siebe heeft een achtergrond als bewegingswetenschapper en heeft zich de laatste jaren verdiept in tools die de mentale en fysieke gezondheid en prestaties verbeteren.

Lieselot, de drijvende kracht achter Balance.Gent, combineert haar expertise in osteopathie en kinesitherapie. Als internationaal docent deelt ze haar diepgaande kennis met andere zorgverleners. Met veel passie en toewijding specialiseerde ze zich in gynaecologische aandoeningen en hormonale klachten.

  • Auteurs
    Siebe is auteur van het bestsellerboek Intermittent Living, de helende kracht van koude douches en lege ontbijttafels.
    Lieselot is auteur van het boek Onze hormonen, onderschatte helden. Een no-nonssens handboek om je hormonale klachten aan te pakken.
  • En sprekers
    Beiden zijn gedreven experts binnen hun vakgebied met een missie om mensen de beste versie van zichzelf te laten worden. Ze zijn tevens vaak gevraagde sprekers op congressen, workshops en lezingen. 
Leer luisteren naar je lichaam als het fluistert, zo hoeft het niet te schreeuwen!
Leer jouw menstruatiecyclus kennen en ontdek hoe je het intermitterend leven (vasten, eten, sporten, ijsbaden, warmte en ademhaling) kunt toepassen volgens jouw cyclus om zo sterker dan ooit te staan.
Met enthousiasme en toewijding delen Siebe en Lieselot hoe dit innovatieve concept jou kan bijstaan. Dit tijdens het gratis online webinar op dinsdag 26 maart om 19u30, of op de proeverij op dinsdag 28 mei om 19h00 te Gent.
>>> Inschrijven proeverij <<<
Boek hier het volledige traject

Let's fast & flow !

Met 6 dynamische workshops van elk 3 uur, speciaal afgestemd op jouw menstruatiecyclus, bieden Siebe en Lieselot een diepgaande verkenning van het intermitterende leven.

Elke workshop belicht een ander aspect, met focus op hoe je deze inzichten naadloos integreert in jouw levensstijl en menstruatiecyclus.

De to-the-point, hands-on benadering wordt ondersteund door nauwe persoonlijke begeleiding, waardoor je aan het einde van het traject vol vertrouwen aan de slag kunt.

Wil je op de hoogte blijven: >>> klik hier <<<

Wil je alvast jouw plekje definitief reserveren voor het volledige traject?
>>> Klik hier <<<

Meer weten over Lieselot? Bekijk hieronder haar aanbod.

Siebe Hannosset

Bekijk hier de website van Siebe Hannosset